BINE ATI VENIT PE WWW.TEATRODIMODA.RO!
Shopping Cart 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

Menu

TERMENI SI CONDITII

 

TOTO LUXURY GOODS S.R.L.este o companie romaneasca iar www.teatrodimoda.ro este un domeniu înregistrat în România, ambele supunandu-se legilor referitoare la protecţia consumatorilor.

Facem toate demersurile pentru ca Dumneavoastră să beneficiaţi de cel mai bun tratament şi grijă faţă de client. Termenii şi conditiile noastre nu vă afectează drepturile statutare.

Acesti termeni de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului www.teatrodimoda.ro (denumit in continuare Furnizor).

Orice persoana care acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte acesti Termeni de utilizare fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare.

În continuare va vom prezenta conditiile în care echipa TOTO LUXURY GOODS permite utilizarea acestui site.

 

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.teatrodimoda.ro administreaza servicii de tip vanzare on line produse textile. Alte servicii noi care vor fi implementate, in cadrul www.teatrodimoda.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care nu se prevede altfel.


DEFINITII

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa corpul-uman prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
a) sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de/pe sau prin intermediul acestui site web;

b) sa nu permita si sa nu autorizeze folosirea de catre o alta persoana a serviciul sau site-ului www.teatrodimoda.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

c) nu va permite si nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” - „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta.

CONTINUT

Toate informatiile, respectiv date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (denumite în continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual sau privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale, respectiv dumneavoastra si nu echipa TOTO LUXURY GOODS, sunteti responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati/puneti la dispozitie în mod public pe contul dvs.

Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa TOTO LUXURY GOODS prin intermediul sau, pentru a:
- falsifica datele de identificare, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipei sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse;

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere ( ex. informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate/ sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea site-ului www.teatrodimoda.ro

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa www.teatrodimoda.ro Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile in vigoare, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. Echipa www.teatrodimoda.ro nu ofera nici o asigurare conform careia continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

CONTINUTUL OFERTELOR PERSONALE PE SITE

Întregul conţinut al www.teatrodimoda.ro incluzând design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafică web sau orice alte date, este proprietatea TOTO LUXURY GOODS S.R.L şi/sau a asociaţilor/ partenerilor/ furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea acestora fără acordul scris a bikexpert.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

TOTO LUXURY GOODS garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca/ modifica/ reproduce/ copia parţial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor TOTO LUXURY GOODS fără acordul scris al acestuia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care ruleaza site-ul www.teatrodimoda.ro va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor TOTO LUXURY GOODS şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.


OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si

2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa TOTO LUXURY GOODS are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa TOTO LUXURY GOODS este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete.

PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA

Accesarea contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola;


ÎNCETAREA COLABORARII

Echipa Megabrands, poate bloca accesul dvs. la serviciile oferite de catre www.teatrodimoda.ro in cazul in care constata ca ati incalcat cu buna stiinta termenii si conditiile afisate pe site.


PUBLICITATE SI PROMOTII

TOTO LUXURY GOODS distribuie către utilizatorii săi comunicări comerciale sub forma de Newsletter. Abonarea şi dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul TOTO LUXURY GOODS este gratuită şi voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând se poate solicita dezabonarea prin email.

Abonaţii Newsletter-ului TOTO LUXURY GOODS pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele către care au fost redirecţionate aceste mesaje iniţiate de TOTO LUXURY GOODS se consideră că au fost informate în prealabil de către abonati despre prevederile prezentului document. În acest context, TOTO LUXURY GOODS nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acţiunile abonaţilor săi. TOTO LUXURY GOODS îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la Newsletter fără o notificare prealabilă despre această intenţie, dacă www.teatrodimoda.ro are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

LIMITAREA RASPUNDERII

Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie - aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care este in afara controlului sau.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.


SECURITATE

Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa TOTO LUXURY GOODS nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.

Utilizatorul ia cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa TOTO LUXURY GOODS va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

CONEXIUNEA LA ALTE RETELE

www.teatrodimoda.ro conţine câteva link-uri către alte website-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru asistenţa utilizatorului. Aceste link-uri sunt independente de website-ul www.teatrodimoda.ro iar www.teatrodimoda.ro nu poate controla conţinutul unor astfel de website-uri. Informaţia prezentată de aceste link-uri nu reprezintă neapărat punctul de vedere al www.teatrodimoda.ro. www.teatrodimoda.ro declină responsabilitatea/răspunderea pentru conţinutul unor astfel de website-uri şi nu va fi făcută responsabilă pentru nicio pagubă de orice fel suferită de utilizatorii unor astfel de website-uri. Rămâne la aprecierea dvs dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo. Serviciile de web şi mailing sunt dezvoltate de firme partenere specializate iar firma respectivă nu poate fi responsabilă pentru orice inconvenient de natură informatică, precum viruşi prezenşi pe site sau în mailuri, disfuncţionalităţi software, hacking, etc.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa corpul-uman.com are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator TOTO LUXURY GOODS S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal, conform legii 677/2011

 

LIVRAREA

Livrarile se vor efectua numai catre adresa/adresele mentionate in comenzile plasate, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.

Transportul se face GRATUIT pentru comenzile cu valoare ce depăşeşte 500 de lei. Pentru comenzile care au valoare mai mică sau egala cu 500 lei, transportul are o valoare fixă în cuantum de 30 de lei, daca livrarea se face prin curier, intr-una din locatiile standard (accesibile la pagina GLS Romania. Taxa de transport va aparea pe factura, impreuna cu restul produselor comandate, cumparatorul nemaiplatind nimic in plus curierului in afara de valoarea comenzii confirmate.

Pentru locatii aflate in alte zone, necuprinse in lista de locatii standard, livrarea se va face prin Posta Romana, taxa de livrare fiind in valoare de 30 de lei. Taxa de transport va aparea pe factura, impreuna cu restul produselor comandate, cumparatorul nemaiplatind nimic in plus.

Produsele comandate se livreaza în toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vânzator. Livrarea prin echipa TOTO LUXURY GOODS intra în responsabilitatea noastra si ne asumam întreaga raspundere pentru livrarea în stare perfecta, în ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul), pâna la oficiul postal prin care se face livrarea.

Costul transportului si plata acestuia revine în raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pâna la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.

Transportul se efectueaza prin posta normala sau prin curier normal sau rapid, taxele aferente sunt specificate în acest document si in cosul de cumparaturi. Veti primi un colet postal cu toate titlurile comandate. În cazul în care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.

Comanda va ajunge, in majoritatea cazurilor, a doua zi lucratoare dupa confirmarea telefonica a comenzii. www.teatrodimoda.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru intarzieri de livrare ale curierului/Postei Romane indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale Curierului, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/inundate/blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc.

Pentru optimizarea livrarilor si evitarea unor greseli din partea transportatorului, se recomanda cumparatorului sa mentioneze mereu CODUL POSTAL in comenzile plasate. www.teatrodimoda.ro nu isi asuma raspunderea pentru posibilele daune suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare a produselor, independent de culpa noastră.

Operatorii de comenzi fac tot posibilul ca produsele sa fie ambalate corespunzator, astfel incat in conditii normale de transport acestea sa ajunga impecabile la destinatie. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului. www.teatrodimoda.ro nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse. Se recomanda sa verificati integritatea coletului la primire si sa semnalati curierului eventualele stricaciuni ale ambalajului. 

Produsele se livreaza în limita stocului disponibil. www.teatrodimoda.ro nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. www.teatrodimoda.ro îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situaţia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii sau in orice alte situatii ce pot aparea. Clienţii vor fi informaţi şi consultaţi cu privire la menţinerea sau anularea comenzii.

RETURUL PRODUSELOR


Pentru a vă proteja, www.teatrodimoda.ro operează o politică de rambursare flexibilă. În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerinţelor dumneavoastră sau prezintă defecte de fabricaţie, puteţi solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala cumpăratorului, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit.

Cumparatorul achita taxele de transport tur-retur pentru schimbul produsului, la care se pot adauga 30 lei in cazul in care produsul i-a fost livrat initial cu transport gratuit. În acest sens vă rugăm să ne contactaţi imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Adresa de retur este Str. Radu de la Afumati, nr. 8, sector 2 Bucuresti.

Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 10 zile lucratoare de la retur prin transfer bancar.

In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului/produselor si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, avariat, etc), www.teatrodimoda.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produsului/produselor comandat/e o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Returul produselor existente pe www.teatrodimoda.ro se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, republicată numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

 Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea retururilor fără notificare scrisă prealabilă. Nu se pot returna produsele care au fost preparate personalizat (creme, etc.) conform solicitarilor din comanda, sau alte componente preparate realizate dupa cerintele specifice ale cumparatorului, precum si marfa vanduta la promotie.

 

ÎNSTIINTARI

Înstiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Echipa www.teatrodimoda.ro mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de înstiintari catre utilizatori în mod general în cadrul serviciilor.

CONTACT

Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la Office@teatrodimoda.ro

Echipa www.teatrodimoda.ro

© Copyright TOTO LUXURY GOODS S.R.L


Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: Office@teatrodimoda.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REGULAMENT CU PRIVIRE LA PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

                          

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, TOTO LUXURY GOODS S.R.L, în calitate de operator date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terţi. Ne obligăm că datele cu caracter personal vor fi:

 

    * prelucrate cu bună credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale;

    * colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime;

    * adecvate, pertinente şi neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;

    * exacte şi actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate şi respectiv prelucrate vor fi şterse sau rectificate;

    * stocate într-o formă care să permită identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesară realizării scopurilor în care datele sunt colectate şi prelucrate.

 

1. Datele prelucrate

Societatea noastră va prelucra următoarele date cu caracter personal:

    * numele şi prenumele

    * telefon/fax/email

    * adresa sau reşedinţa

    * profesia

Prelucrarea datelor cu caracter special prevăzute la art. 7 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 677/2001, respectiv a prelucrarii codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o funcţie de identificare de aplicabilitate generală, sunt strict limitate la cazurile prevăzute de lege. Prelucrările de date cu caracter personal se efectuează numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul, în mod expres şi neechivoc, pentru acea prelucrare.

Consimţământul nu este necesar în următoarele cazuri:

    * când prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;

    * când prelucrarea este necesară în vederea protejării vieţii, integrităţii fizice sau sănătăţii persoanei vizate ori a unei alte persoane ameninţate;

    * când prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale a operatorului;

    * când prelucrarea este necesară în vederea aducerii la îndeplinire a unor măsuri de interes public sau care vizează exercitarea prerogativelor de autoritate publică cu care este investit operatorul sau terţul căruia îi sunt dezvăluite datele;

    * când prelucrarea priveşte datele obţinute din documente accesibile publicului, conform legii;

    * când prelucrarea este făcută exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, iar datele rămân anonime pe toată durata prelucrării.

 

2. Scopul colectării datelor este îndeplinirea obiectului de activitate al societăţii, respectiv ACTIVITATILE DE COMERT ONLINE CU IMBRACAMINTE, INCALTAMINTE SI ACCESORII VESTIMENTARE Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului.

 

3. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari, cu consimţământul clientului: persoanei vizate.

Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).

4. Garanţii

Conform Legii nr. 677/2001, orice persoană vizată beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, se garantează respectarea dreptului de opoziţie la prelucrarea datelor personale care vă privesc şi de a solicita ştergerea datelor, cu excepţia datelor a căror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială.

 

Societatea TOTO LUXURY GOODS S.R.L în calitate de operator de date cu caracter personal, ii revin următoarele obligaţii de informare:

    * În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective, operatorul ii va aduce la cunoştinţă:

          o identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;

          o scopul în care se face prelucrarea datelor;

         o informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

          o orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

    * În cazul în care datele nu sunt obţinute direct de la persoana vizată, în momentul colectării datelor sau, dacă se intenţionează dezvăluirea acestora către terţi, cel mai târziu până în momentul primei dezvăluiri, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care persoana vizată posedă deja informaţiile respective:

          o identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;

          o scopul în care se face prelucrarea datelor;

          o informaţii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

          o orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

      Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa către societatea noastră cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

 

Dreptul de acces

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la TOTO LUXURY GOODS S.R.L. la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. TOTO LUXURY GOODS S.R.L este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

a)informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;

b)comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;

c)informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;

d)informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

e)informaţii asupra posibilităţii de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, prevăzut la art. 24 din Legea 677/2001, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor TOTO LUXURY GOODS S.R.L, în conformitate cu dispoziţiile prezentei legi.

(2)Persoana vizată poate solicita de la TOTO LUXURY GOODS S.R.L informaţiile printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(3) TOTO LUXURY GOODS S.R.L este obligat să comunice informaţiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 

Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la TOTO LUXURY GOODS S.R.L la cerere şi în mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;

b) transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001

Pentru interventia asupra datelor persoana vizată va înainta TOTO LUXURY GOODS S.R.L o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

TOTO LUXURY GOODS S.R.L este obligat să comunice măsurile referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii

 

Dreptul de opoziţie

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

În vederea exercitării drepturilor persoana vizată va înainta TOTO LUXURY GOODS S.R.L o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

TOTO LUXURY GOODS S.R.L este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

5. Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate.

Aceasta poate fi, după caz:

    * durata valabilităţii contractului de COMERCIAL încheiat cu persoana vizată pentru furnizarea serviciilor operatorului şi pentru perioada de arhivare a acestora, stabilită prin acte normative;

    * perioada necesară colectării datelor/recuperării creanţelor;

În ceea ce priveşte ştergerea, distrugerea şi arhivarea, procedura internă şi modalităţile de realizare a acestor operaţiuni, se stabilesc de către fiecare operator, cu excepţia procedurii care se desfăşoară potrivit prevederilor legale privind arhivele naţionale. TOTO LUXURY GOODS S.R.L, datorită activităţii pe care o desfăşoară, este obligată, în baza unor dispoziţii legale speciale, să păstreze datele o anumită perioadă de timp, dar după expirarea acesteia trebuie să procedeze în una din modalităţile prevăzute mai sus.

În cazul transferului datelor către alt operator, este necesar ca operatorul iniţial să garanteze că prelucrările efectuate de terţ au scopuri similare cu prelucrarea iniţială. În acest caz, societatea noastră este obligată ca, în momentul colectării datelor sau, dacă se intenţionează dezvăluirea acestora către terţi, cel mai târziu până în momentul primei dezvăluiri, să furnizeze persoanei vizate, informaţiile prevăzute la art. 12 alin. (1) din Legea nr. 677/2001.

6. Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

TOTO LUXURY GOODS S.R.L ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
  3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
  5. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi (BitDefender).
  6. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

      Accesul la punctul de lucru al societăţii unde se afla serverul este monitorizat video şi dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, cărora le incumbă obligaţia de confidenţialitate.